Checkout - HealtyMe

Ве молиме пополнете ги
следниве информации

Месечна Претплата

7 дена бесплатен тест период

  • 250+ Тренинзи од Елена Бубало кои ќе ти помогнат да ја постигнеш посакуваната цел
  • Секоја недела нови тренинзи прилагодени за почетници или редовни вежбачи
  • Q & A сесии кои ќе ти помогнат и мотивираат
  • Автоматска наплата на средства секој месец
  • Можност за откажување на претплатата било кога преку твојот Профил