Checkout - HealtyMe

Ве молиме пополнете ги
следниве информации

Потврди

Одберете претплата

**** **** **** ****

Card holder

Име и презиме

Истекува

**/**

***

Месечна претплата

1199ден.

  • 250+ Тренинзи од Елена Бубало кои ќе ти помогнат да ја постигнеш посакуваната цел
  • Секоја недела нови тренинзи прилагодени за почетници или редовни вежбачи
  • 150+ превкусни, budget friendly и здрави рецепти
  • Q & A сесии кои ќе ти помогнат и мотивираат
  • Автоматска наплата на средства секој месец
  • Можност за откажување на претплатата било кога преку твојот Профил